Om oss

Binab Entreprenad AB är ett aktiebolag som startades 2004 av Stefan Lindberg och hette då Binab Båttransporter AB. Bolaget tog dock en lite ny inriktning 2008, då Stefan satsade, om än blygsamt, på mark- och entreprenadverksamhet. Stefan hade tidigare varit verksam inom åkeri- och entreprenadbranschen, sedan mitten av 80-talet, med en del erfarenheter därifrån som efterfrågades av marknaden. Sedan dess har företaget växt till ca 60 sysselsatta, med en omsättning på ca 85 miljoner kronor.

Numera ägs och drivs företaget av Stefan Lindberg och Ludvig Broberg, som tidigare arbetat BINAB, i mer än 10 år, innan han även blev delägare 2022.

Verksamheten är idag framför allt inriktad mot att som underentreprenör serva bygg- och anläggningsföretag med alla tänkbara maskintjänster och hela entreprenadutföranden inom mark- och anläggning.

Vi har även en hel del uppdrag direkt från stat och kommun, där vi genom upphandlade avtal utför bl.a. snöröjning, snöplogning, sandning samt service- och underhållsarbeten.

Se mer under flikarna; Tjänster, Maskinpark respektive Projekt.

Önskar du vår hjälp och vill anlita oss för något? Kontakta oss via kontaktformuläret under fliken Kontakt, så hör vi av oss så fort vi hinner.

Just nu söker vi även folk, så se gärna mer under fliken Lediga Jobb.

Är du nyfiken och vill vara med på vår resa in i framtiden? Kontakta oss på info@binabentreprenad.se

Verkstad

Vi har en egen verkstad, där vi sköter reparationer och underhåll av våra arbetsmaskiner, redskap och arbetsfordon, när vi inte rycker ut för att laga något ute på arbetsområde.

Vår omfattande maskinpark med tillbehör för t.ex. snöröjning kräver ofta tillgänglighet dygnet runt och behöver då kunna repareras omgående vid behov. Vi kortar själva ned eventuella avbrott, genom att ha egen verkstad/egna mekar i ur och skur.

Vår styrka är här, både avseende maskiner och personal, att vi ständigt står i beredskap, för att som regel med mycket kort varsel kunna rycka ut för att lösa det vi åtagit oss.

Vi har även möjlighet att på relativt kort varsel lösa det mesta åt dig som kund, så tveka inte att fråga.

Vi på BINAB är även nyfikna och håller oss ständigt i framkant inom ny teknik och nya metoder, för att vara redo att kunna erbjuda det där lilla extra, ibland även det lite udda, till dig som kund.